Rólunk

A Brillantisz Stúdió a budapesti belváros patinás környezetében, több alakformáló és szépészeti szolgáltatása  mellett, várja megszépülni, alakján változtatni kívánó kedves vendégeit.

Ha  szeretne életminőségén javítani, ha szeretné alakját műtéti beavatkozás nélkül, fájdalom mentesen  átformálni, – ezáltal  egészségi és lelki problémáján  is változtatni; vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Komplett kezelési programjainkat /Lézeres Szőrtelenítés, Body Sculpting – Thermo Laser, Cryolipolízis, Liposonix, Rádiófrekvencia, Mikrodermabrázió stb…/csúcstechnológiát képviselő berendezéssel , tapasztalt, felkészült személyzettel végezzük.

Hívjon Bennünket a 06 20/435-5574 telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a brillantiszstudio@gmail.com címre!

 

Felhívjuk szíves Vendégeink figyelmét, hogy szalonunkban előjegyzés alapján fogadjuk a vendégeket. Kérjük legyenek figyelemmel arra, hogy a késő délutáni / esti időpontok sokszor hetekre előre le vannak foglalva, így amennyiben ilyen időpontot szeretne kérni, nagyobb várakozási idővel kell számolni.

Szalonunk a Ferenceik terétől 1-2 percre található, ha elindul az Astoria irányába, akkor az első kis utca, mely merőleges a Kossuth Lajos útra.

Amennyiben tömegközlekedéssel jön hozzánk, választhat az M3 metró, vagy számos busz közül, melyek itt állnak meg a Ferenciek terénél, de érkezhet gyalogosan akár az Astoria felől, vagy a Deák Tér felől, hiszen mindkét csomópont pár perces közelségre található..

Amennyiben gépkocsival közelít meg bennünket, kérjük számoljon azzal, hogy a belváros miatt a forgalom sűrűbb, és a parkolási lehetőségek is korlátozottabbak. Javasoljuk a Reál Tanoda utcában található parkolóházat.