Nyirokmasszázs

A keringés, az emésztés, az izmok és a bőr alatti kötőszövet állapotának javításával, a narancsbőr kezelésével.

A szervezet saját belső folyamatait optimalizálja a méregtelenítés és a fogyás elősegítésére, használatának nincs mellékhatása.

  • Nyirokmasszázs
  • Infravörös zsírolvasztás
  • Fogyasztás
  • Alakformálás

A nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában.

Zsírfelszívódás

  • Az infravörös hősugárzás egyenesen az adiposis területén hat a szövetre, és a zsírszövetek lebontása a célja. A zsírsejtek száma jelentősen csökkenthető.
  • Felfújható AirBag Body: levegő kiengedése, a nyomásjelző ledek átállítása a zsírsejtek közti állandó súrlódásra.

Cellulitis

  • Nagymennyiségű infravörös hő kibocsátására képes, melynek hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók, és nagy mennyiségű ATP (adenozin-5-trifoszfát egy többfunkciós nukleotid, amely a sejten belüli energiaátvitel legkisebb “molekuláris pénzegysége”.) kerül felhasználásra, mely a zsírok lebomlásához vezet.

Zsírlebontás

A hősugárzás a szövetek lokális hőmérsékletét növeli, a pórusok kitágulnak, nagy mennyiségű izzadság távozik, a perifériás víz (a zsírsejtek víztartalma) a véráramba kerül, ami által a zsírsejtek mérete jelentősen csökken.

Nyirokmasszázs

  • A hő hatására a vérkeringés javul, felgyorsul az anyagcsere, és a kioldott zsír a vér- és nyirokkeringésbe kerül.
  • Az AirBag Body segíti a test nyirokkeringését, valamint a méreganyagok véráramba kerülését.

Az izomgörcsök ellazítása

  • Az infravörös sugárzás csökkenti az izomfeszültséget, lazítja a görcsöket.

Egyéb

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatás, javul a szövetregeneráció, gyógyulnak a sebhelyek.

Javul a vérkeringés, főleg a hajszálerek mikrokeringése, valamint a nyirokkeringés, a szöveteken belüli folyadékáramlás. Az érfalakon lerakódott zsír- és méreganyagok a véráramba kerülnek, így megelőzhető a magas koleszterinszint. A túl lassú vérkeringés alacsony véroxigénszintet eredményez, ami szédüléshez, fejfájáshoz, hideg végtagokhoz, visszerekhez és egyéb tünetekhez vezet. Ezen tünetek is csökkennek, valamint a keringési rendszer kitisztul.

A nyirokrendszer szerepe az új sejtek létrehozása, illetve az idegen sejtek, fertőzések, mérgek kiszűrése az antitestek segítségével. Az immuntevékenység az egyik legfontosabb betegségmegelőző funkció. A nyirok nyomás alatt van, így képes a visszaáramlásra – ezt a nyirokerek idézik elő. A készülék hatására nagy mennyiségű lymphocyta keletkezik, felgyorsul a nyirok- és vérkeringés, a szövetfolyadék áramlása.

Ahogy a szövetfolyadék-áramlás javul, a véráram által szállított tápanyagok hatékonyabban jutnak el a szövetekhez, a salakanyagok, mérgek hamarabb kiürülnek, és a felesleges víz is távozik az test szűrőrendszerén, a veséken keresztül. Az AirBag Body kezelésnek tehát egyértelműen terápiás hatása van az ödémákra, és segít az elhízás leküzdésében.

A bőr alatti adiposis kezelése

A kínai orvoslás szerint a ritmikus masszázs hatására nő az izmok oxigénfelhasználása, és csökken az izomszövet zsírtartalma.

A testmozgás a keringésen keresztül tisztítja a sejtek közötti folyadékot. 

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.