Multishape

Multishape nevű kezelésünknek köszönhetően búcsút inthetsz a nem kívánatos narancsbőrnek, megszabadulhatsz néhány centitől is azokról a területekről, ahonnan eddig lehetetlennek tűnt.

Alkatilag mindannyian különbözőek vagyunk! Azonban mindenki vágyik arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából, így a tökéletes alakért számos dologról lemondunk. Fizikailag megterheljünk testünket és szervezetünket, néha drasztikus módon is sanyargatjuk magunkat, csak hogy az a pici felesleg, ami a combunkra, hasunkra, csípőnkre, vagy éppen a popsinkra rakódott.

Ezzel a típusú kezeléssel segítséget tudunk mindazoknak nyújtani, akik centikben szeretnének formálódni a kényes területek egyikéről, vagy narancsbőrrel küzdenek.

A kezelés során az oly rég óta ismert és közkedvelt köpölyözés technikáját utánozzuk,
egy vákuum fejjel masszírozó mozdulatokat végzünk, és a vákuum illetve a masszírozás erejének kettős hatásával szétroncsoljuk a zsírsejteket,
így ezek a nyirokkeringésbe jutva, távozni tudnak szervezetünkből.
A rádiófrekvenciának köszönhetően, a zsírbontás mellett a feszesítésre is koncentrálunk, így a bőröd rugalmasabb lesz.

Amennyiben kúra szerűen alkalmazzuk, a bőr állapota jelentősen javul, a vérkeringés serkentésének köszönhetően sok betegséget is megelőzhetünk. Itt az ideje kipróbálni ezt a modern kezelést, mellyel hihetetlen eredményeket érhetsz el.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.