Medilite

Számos arckezelés létezik, de mégis nehéz eldöntenünk, hogy mi a számunkra legideálisabb választás. Amennyiben szeretnénk alávetni magunkat valamilyen kezelésnek, érdemes átgondolnunk, hogy pontosan mi okoz számunkra elégedetlenséget, amikor a tükörbe nézünk. A ráncok? A feszességét vesztett bőr? Netán a pattanások, mitesszerek csorbítják önbizalmunkat?

A kezelések mindegyike elsősorban egy adott problémára kíván megoldást nyújtani. Mindamellett hogy általában minden bőrre jótékony hatással vannak, érdemes olyan kezelést választani, ami a mi problémánkra irányul, és erre próbál megoldást találni.

A Medilite orvosi lézeres arcfiatalítást ajánljuk mindazoknak, akiknek petyhüdté,  fénytelenné vált az arca, és a finom ráncok megjelenését is tapasztalta már. A lézer egyfajta stimuláló hatással bír a kollagén rostokra, így segítve ezek újratermelődését a bőr mélyén. A lézer energiája a felületi ráncokat is kisimítja, így a kezelést követően akár azonnal tapasztalhatsz változásokat, de a tényleges eredmény egy hosszabb folyamatot vesz igénybe. Kúra szerű alkalmazásával jelentősen fiatalíthatod arcodat, amennyiben több alkalmat veszel igénybe, 3-4 hetet kell kihagyni az alkalmak között.

A kezelés során alkalmazott lézer miatt, fokozottan kell ügyelni a fényvédelemre, így nyári időszakban érdemes a fényvédő használata.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.