Lézeres akne

Számos arckezelés létezik, de mégis nehéz eldöntenünk, hogy mi a számunkra legideálisabb választás. Amennyiben szeretnénk alávetni magunkat valamilyen kezelésnek, érdemes átgondolnunk, hogy pontosan mi okoz számunkra elégedetlenséget, amikor a tükörbe nézünk. A ráncok? A feszességét vesztett bőr? Netán a pattanások, mitesszerek csorbítják önbizalmunkat?

A kezelések mindegyike elsősorban egy adott problémára kíván megoldást nyújtani. Mindamellett hogy általában minden bőrre jótékony hatással vannak, érdemes olyan kezelést választani, ami a mi problémánkra irányul, és erre próbál megoldást találni.

A lézeres akne kezelés során, egy kis ceruzához hasonlító eszközzel, lézerfénnyel kezeljük a gyulladt pattanásokat, más néven aknékat. A lézer által közvetített hőenergia elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat. Ennek köszönhetően ezek a gyulladások lemennek, és a bőr gyógyulási folyamata elindul, a bőr állapota javul.

A kezelés alkalmazható arcbőrön, nyakon és dekoltázson, háton.

Fontos! A kezelés a nyári időszakban (májustól – szeptemberig) csak olyan területen végezhető el, amit el tudunk takarni a napfény elől (pl. hát). Az arcon lévő aknék kezelése késő ősztől – tavaszig lehetséges.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.