Kapcsolat

Brillantisz Studió

1052 Városház utca 8 (közvetlen utcafronti bejárat)

A szalon működése véglegesen megszűnt!!!

Amennyiben van be nem váltott kuponja, jelentkezzen a kuponos szolgáltatónál!

____________________________________________________________________________
Megközelítés:
Gyalogosan mindössze pár perc sétára a Deák Ferenc tértől, az Astoriától, és a Ferenciek teréről.
Tömeggközlekedéssel: M3 metró (Ferenciek Tere állomás); M2 metró (Astoria állomás) ; M2 vagy M3 metro (Deák Ferenc tér); számos busz megáll a Ferenciek terénél, melytől mindössze 2 percre található szalonunk.
Autóval: Fontos azzal számolni, hogy a belvárosban mindig megemelkedett a forgalom, és korlátozottak a parkolási lehetőségek. A Városház utcába tilos  a behajtás, és a parkolás engedélyhez kötött, így érdemes a közelben található Reál Tanoda utcai parkolóházak egyikét igénybe venni, vagy válasszák valamelyik tömegközlekedési formát!
____________________________________________________________________________________________________

20/435-5574, brillantiszstudio@gmail.com

A megadott telefonszámon, csak nyitva tartási időn belül vagyunk elérhetőek!


A kezelésekre előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyre telefonon vagy emailen keresztül is lehetőség van. Időpont foglalásra minden esetben csak azt követően van lehetőség, hogy az adott kezelés árát már kiegyenlítette szalonunk felé.

FONTOS! Akadályoztatás esetén az időpontokat lemondani vagy módosítani legkésőbb a kezelést megelőzően 24 órával lehet, ellenkező esetben az adott alkalmat felhasználtnak kell tekintenünk, és sajnos semmilyen esetben nem áll módunkban új időpontot kiadni helyette! Az időpont lemondásokat SMS üzenetben, és emailben is elfogadjuk, akár hétvégén is. Hétfői időpont lemondást szombaton és vasárnap is fogadunk, így ebben az esetben azt írásban szükséges jeleznie felénk. Kérjük erre legyen nagy figyelemmel!

Nagy forgalommal rendelkezünk, így a kezelésekre kihagyott idő nem teszi azt lehetővé, hogy a késés esetén is elvégezzük a kezelésleket így kérjük az időpontjára pontosan legyen kedves érkezni. Sajnos 5 percen túl le kell vonnunk a késés időtartamát a kezelésből.


Szalonunkban rengeteg típusú kezelés és eljárás elérhető. A testkezelések és az arc kezelések is elektorkozmetikai gépekkel történnek, melyek rendelkeznek egy kontraindikációs listával, mely esetekben a kezelések nem elvégezhetőek. Kezeléstől és a kezelt bőrfelülettől függ, hogy mely esetben elvégezhető vagy sem egy adott eljárás. Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa végig, és amennyiben felmerülne kérdés ezzel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

(Általánosságban) Mikor nem elvégezhetőek a kezelések:

  • 18 éves kor alatt
  • terhesség vagy szoptatási időszak alatt
  • gyulladásos megbetegedés, lázas állapot idején
  • alkohol vagy drogos befolyásoltság alatt
  • amennyiben a kezelendő területen bármilyen sérülés, friss heg, nyílt seb, vagy égési sérülés van
  • tetovált bőrfelületen
  • aktív herpesz esetén
  • súlyos szívbetegség, szívritmus zavar, keringési zavarok, kezeletlen magas vérnyomás, kezeletlen pajzsmirigyprobléma, kezeletlen cukorbetegség, daganatos megbetegedés, melanóma, epilepszia, autoimmun betegség
  • súlyos fényérzékenység esetén, vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén
  • a kezelt területen bármilyen fémimplantátum, feltöltő anyag esetén

Amennyiben valamelyik betegség, vagy egy nem felsorolt betegsége van, érdemes a konkrét megnevezésével kapcsolatban felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen lehet hogy az Ön által választott kezelés ettől függetlenül bátran elvégezhető, vagy éppen az ellenkezője derül ki, és egy csekélyebbnek hitt fennálló állapot kizárja hogy a kezelést elvégezzük! Kezelések előtt feltétlenül tájékozódjon!!!