Hyalurolifting

HÁROM  TECHNOLÓGIA,  EGY  TÖKÉLETES  RENDSZERBEN

A mai világban a folyton megújuló márkák és kozmetikai kezelések sokasága között eligazodni, nem egyszerű dolog. Kiválasztani a leghatékonyabbat pedig,  igazi kihívás.

A Perillisz Stúdió által ajánlott Európában és Magyarországon is még teljesen új, arckezelő, bőrkisimító, feszesítő, ránceltávolító és bőrregeneráló eljárás forradalmasította a kozmetikai beavatkozásokat.

A különböző hatóanyagok bevitelére, a kinikumban kikísérletezett hatékony készülék, valamint egy magas alapanyag- és hatóanyag tisztaságú szérum és krémcsalád segítségével és alkalmazásával, 2013-tól színesítjük kozmetikai kezeléseink palettáját.

Nem fog hinni a szemének! Már az első kezelés után látható eredmény felülmúljavárakozásait!

Az öt kezelési fázist ötvöző rendszer (tisztítás, méregtelenítés, bőrsejt táplálás és simítás,védelem és megújítás) az  egyik leghatékonyabb természetes, fájdalommentes,-  nem drasztikus – beavatkozáson alapuló anti-ageing (mélyebb bőrrétegek sejtek közötti tereinek speciális hatóanyagok bevitelével történő öregedésgátlása, fiatalítása) eljárás. Kombinálja az iontoforézis, az infrafény és az EMS (elektromos izomstimuláló) funkciók előnyeit, amely kiegészül még egy plusz lifting programmal is.

Rövid kezelési idővel, verhetetlen áron végezzük el sejtszinten a méregtelenítést, a biomolekulárishyaluronsavas bőrtáplálást, majd nappali és éjszakai krémek alkalmazásával, a bőr védelmét és megújítását.

Az első fázisban alkalmazott detox szérum, a bőrsejteket belülről tisztítja és megszabadítja a káros szennyeződésektől. A sejtek anyagcseréjét és a nyirokkeringést újra aktiválja, eltávolítja a bőr felszínén elhalt sejteket.

A második, harmadik és negyedik fázisban alkalmazott -és a kezelő készülék segítségével a mélyebb bőrrétegekbe juttatott -biomolekuláris nagy tisztaságú hyaluron a saját súlya akár 1000 szeresének megfelelő mennyiségű nedvességet is képes megkötni, reaktiválja a fibroblaszt termelést, a bőrnek puhaságot kölcsönöz és erőteljes feszesítő, ránctalanító hatást fejt ki. A bőr rugalmasabb lesz, hiszen a speciális anti–aging szérum hatóanyagai a szervezet saját elasztin és kollagén termelését is aktiválják.

Az ötödik fázisban speciális nappali krém gondoskodik a bőr optimális hidratáltságáról. Az aktív tengeri algakivonatból és anti-ageing  hatóanyagok kombinációjából álló,  bőrsejtek öregedését  gátló  krémek  hatására, beindulnak a sejt-megújuló folyamatok és ezáltal nappal biztosítják a bőr hidratáltságát,  az éjszakát követően, reggelente pedig sugárzóan üde bőrrel  ébred.

A kezelés pontos menete:

  1. Tisztítás és méregtelenítés iontoforézissel, mikrovibrációval és infravörös fénnyel
  2. Feltöltés nagy tisztaságú hyaluron koncentrátummal, iontoforézissel
  3. Táplálás nagy tisztaságú hyaluron koncentrátummal, iontoforézissel
  4. Lifting infravörös fénnyel és iontoforézissel
  5. Napszaknak megfelelő krémmel történő hidratálás

 

Az S.O.S. Hyaluroliftinget kifejezetten ajánljuk olyan események előtt, ahol fontos, hogy jól nézzünk ki! például: üzleti megbeszélés, randevú, buli vagy egy diplomaosztó előtt.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.