Guinot

A világhírű Guinot kezelés több csomaggal is rendelkezik, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Legyen szó hidratálásról vagy arcfiatalításról, a magas hatóanyag tartalommal bíró termékcsalád és arckezelő gép biztos sikert ígér.

Az egyik legnépszerűbb kezelésünk az arcizom torna, mely izomstimulációval tornáztatja meg az arc összes izmát. Akár csak egy testedzésen, olyan mély izmokat is megmozgathatunk, melyek segítenek a bőr fiatalításban, új kontúrt, feszességet adnak az arcunknak.

Szinte minden korosztálynak ajánljuk, legfőképpen a fiatalabb, és középkorúak érnek el rendkívül látványos eredményeket.

A kezelés nagyságrendileg 20 perces, és az év bármely szakában elvégezhető, függetlenül az időjárástól.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.