Cyclone

A testkezeléseknek köszönhetően, már nem kell több órát kínlódnunk az edzőteremben, és sanyargatni magunkat ahhoz, hogy a nemkívánatos feleslegtől megszabadulhassunk.
Magyarországon már számos lehetőség közül választhatunk, amelyek hozzá segíthetnek minket ahhoz, hogy megszabaduljunk néhány plusz centimétertől a popsi, comb, has, vagy csípő területéből.

Cyclone nevű kezelésünk egy kombinált alakformáló kezelés, mely egyedi módon képes a zsírbontásra, feszesíti a bőrt, és hatóanyag bejuttattással tovább javítja a bőr állapotát, serkenti a vérketingést. Egy kezelés körülbelül 40-50 percet vesz igénybe. Elsőként a zsírbontással kezdünk, mely egy különleges kezelőfejjel történik. Forgó (zig-zag) mozgásával, és a vákuum erejével a kezelendő területen szétroncsolja a szírszöveteket, mely fellazul, és a nyirokereken keresztül tud távozni a szervezetből. Ezt követően egy cryo-mezoterápiás fejjel zsírégető hatóanyagot juttatunk be a bőr mély rétegeibe, ezzel is elősegítve a zsírbontást. A kezelés harmadik fázisaként EMS lézerrel, fokozzuk az anyagcserét, és a bőr kollagéntermelődését stimuláljuk.
Ezzel az összetett kezeléssel, biztos lehetsz benne, hogy a centiben való csökkenés mellett a bőröd feszességével is teljesen elégedett leszel.

A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.