Body sculpting

A nehezen eltávolítható zsírpárnák, és a bőrön látható cellulitisz kezelésére lett kifejlesztve. A működés hatékonysága a következők alkalmazásával érhető el: rádiófrekvencia, kavitáció, lézer, kriolipolízis, vákuum.

A cryo technológia lényege a szövetek fagypont közelébe történő hűtésén alapszik. A hűtésnek köszönhetően az oxidációs folyamatok kevésbé hatnak a a bőrbe juttatott anyagokra, és a hűtés során a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz. A krio technológia IPL, lézeres, vagy kémiai hámlasztás után bőrnyugtatásra kiválóan alkalmas. Az elektroporáció során a sejtek polaritása megváltozik, a pórusok kitágulnak, s a sejtek membránjainak áteresztő képessége megnő. Az elektroporáció elősegíti a megfelelő hatóanyagok bejutását a testbe a bőrön keresztül.

A vákuum terápia bőrmasszázs formájában a bőrben felépített lerakódásokat, méreganyagokat lazítja fel, serkenti a mikrokeringést, hatással van a kötőszövet erősítésére, valamint elősegíti a kollagén és az elasztin termelését.

A lipolézer által kibocsájtott fényhullámok vegyi folyamatokat katalizálnak a sejtben. A meghatározott hullámhosszú fény elbontja a raktározott triglicerideket, azaz elősegíti azok kiürülését a sejtmembránon lévő csatornákon keresztül.

Az ultrahang hullámok mikrobuborékokat hoznak létre, melyek nyomásváltozást okozva a zsírsejteket felbontják. Az így felbomlott zsírsejtek a természetes kiürülés során távoznak a szervezetből.

A rádiófrekvencia nagy energiát közvetít hő formájában, mely a bőrszövet legalsó rétegéig hatol. Serkenti a szövetek anyagcseréjét, és katalizálja a kollagén termelést. A nagy energiájú rádióhullámok serkentik a keringést, növelik a bőr oxigénellátottságát. A bőr simább lesz, mert az apró ráncok kisimulnak, a cellulit eltűnik.

A kezelés alkalmazható:

  • Méregtelenítésre és cellulitisz kezelésére
  • A hát, a felkar és a térd belső oldalán lévő zsírlerakódások kezelésére
  • A has, a comb és a fenék zsírlerakódásainak kezelésére
  • A vérkeringés és a nyirokkeringés serkentésére
  • A bőr feszesítésére, és a bőr alatti kötőszövetek erősítésére
A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.