BeautyFace

BeautyFace exkluzív és személyre szabott bőrregenerálás és bőrfiatalítás 
Ez a kezelés azoknak lett kialakítva, akik nem tudják hogy a bőrünknek pontosan milyen hatóanyagra van szükséges, és szeretnék ebben szakember segítségét kérni.
A kozmetikus megállapítja a vendég bőrtípusát, feltérképezi azt, és elmondja, hogy milyen hatóanyagokat javasol.
A kezelés első lépéseként a bőr letisztítását követően a lézer erejével vesszük fel a harcot az adott probléma ellen, legyen szó dehidratáltságról, megereszkedett bőrről, vagy a nem kívánatos ráncokról. Olyan hatóanyagos szérumot használunk, mely 10x több hatóanyagot tartalmaz mint egy hagyományos krém, és a hideg-lézer segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk ezt, így célzottan fejti ki hatását. A kezelés eredményét a szintén választható maszkkal fokozzuk. Ezt felkenjük a megtisztított bőrre, és hagyunk időt, hogy a bőr magába szívja a jótékony vitaminokat, ásványi anyagokat. Az eredmény nem más, mint egy megújult, üde bőr, mely bársonyos és hidratált lesz a kezelés után.
 – egyedileg összeállított kezelés sorozat hölgyeknek, bőrtípusnak megfelelő szérummal és maszkkal
 – a kezelés egy pár perces konzultációval kezdődik, ahol a szakember felméri a vendég bőrtípusát, és kiválasztják a megfelelő készítményeket

 – bőr letisztítása tejjel és tonikkal, peeling

 – hyalurox lézeres kezelés választható szérummal (hyaluron sav, argán őssejtes szérum, anticouperosa, c vitamin szérum, q10 növényi őssejtes szérum)
(a lézerrel a bőr mélyére tudjuk juttatni a hatóanyagot, így intenzívebb hatásra számíthatunk. a hideglézer nem okoz fényérzékenységet vagy bőrpírt, így bármikor biztonságosan elvégezhető)
 – arc + nyak + dekoltázs kényeztető, frissítő masszázs

 – 20 perces bőrtípusnak megfelelő maszk felhelyezés

 – összesen: 80 perc