Dual-Fusion

Dual Fusion Koncentrált Bőrtápláló kezelés
 – A forradalmian új, multifunkcionális kezelés során emeljük a bőr oxigén és víz szintjét
 – Minden bőrtípusnak ajánlott, kortól függetlenül
 – Dehidratált és próblémás bőrtípusú vendégeink számára fokozottan ajánljuk
 – Hidratál, tisztít, energetizál, regenerál, feszesít, ránctalanít
 – Szinte minden bőrtípus problémáira megoldást nyújthat
 – A gép magas nyomást használ az oxigén és a víz bespricceléséhez, és a gyors mozgás során súrlódás jön létre a levegő és az oxigén molekulái között, ez erős ionizációt okoz. Ennek a súrlódásnak köszönhetően a molekulák mérete csökken, és a magas koncentrációjú oxigénnek köszönhetően az oxigénnel eredményesebb hatást ér el. A víz és az oxigén, a bőr apróbb repedésein és a pórusokon keresztül behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és emeli az oxigén szintet, mely a sejtek azonnali regenerálódását biztosítja. Aktivizálja a bőr kollagén és elasztin termelődését, ezáltal a bőr feszesebb, tónusosabb lesz, a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak.
A kezelés kiválóan alkalmas:
 – pigmentfoltos bőrre
 – aknés, pattanásos, mitteszeres bőrre
 – hegekre, seb után fennmaradt bőrelváltozásokra, sérült bőr állapotának javítására
 – dehidratált, extra száraz bőrre
A kezelés menete:
1. Arcbőr letisztítása (arctej, arctonik)
2. Vákuumos fejjel az arc áttisztítása és masszírozása
A vákuummal ellátott szívó toll aktivizálja a sejteket, masszírozó hatásának köszönhetően fokozza a bőr anyagcseréjét és vérkeringését,
ezáltal felkészíti a bőrt a hatóanyagbefogadásra.
3. Biostimulációs arctorna, mely megtornáztatja az arc izmait, beleértve a mély izmokat is, így javul a bőr kontúrja, feszesebbé varázsolja a petyhüdt izmokat.
4. Oxigén pisztollyal, a bőr dermis rétegeibe vezethető a víz és az oxigén; illetve itt már lehetőség nyílik további, a bőrtípusnak megfelelő szérumot hozzáadni a kezeléshez, így még koncentráltabban segíthetünk egy adott bőr problémán (választható pl. hyaluron a ráncos bőrre, hidratáló szérum száraz bőrre…)
5.  Oxigén injektálással a hatóanyagot befecskendezzük, a pulzáló vákuumnak köszönhetően “beütögetjük” a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagokat.
Ezzel az összes, esetlegesen eddig  fel nem szívódott hatóanyagot taszítjuk a bőrbe, és segítjük hogy még mélyebbre hatoljanak.
6. A bőrt egy nyugtató arcmasszázzsal energetizáljuk, és növeljük a hatóanyag beépülését.
7. A Bio mikrohullámot lezárásként alkalmazzuk, a kellemes melegnek köszönhetően javul a bőr vérkeringése, és stimulálható a sejtek működése.
A kezelési idő: 50 perces
A kezelések az alábbi állapotok esetén nem elvégezhetőek:
(A felsorolás nem mindegyike vonatkozik az adott kezelésre, így amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal)
– 18 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, frissen tetovált bőrfelületen, aktív herpesz vagy bármilyen bőrelváltozás esetén, nyílt sem vagy sérülés, esetleges melanoma esetén, szívbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, súlyos kezeletlen cukorbetegség, pacemaker, pajzsmirigy probléma, autoimmun betegség, aktív fém implantátum, feltöltéssel kezelt terület (pl:botox, aranyszál), súlyos cisztás – aknés bőrfelületen, súlyos fényérzékenység esetén.