Masszázs

Szalonunk közel 3 éve foglalkozik masszázzsal.

A páros masszázsok esetében egy szobában, egymás mellett történik a masszázs, karnyújtásnyira lehetsz partneredtől, miközben 2 masszőr hölgy egyidejűleg, szinkronban masszíroz benneteket!

  • A testmasszázs az egyik legjobb kikapcsolódási forma, mellyel kényeztethetjük testünket-lelkünket. Számos fajtája létezik, azonban minden esetben ugyanaz a cél, a vendég ellazuljon, felfrissüljön, regenerálódjon.Szalonunk masszázs fajtái között megtalálható a frissítő-relaxáló-nyugattó masszázs, mely teljes testen nyújt kényeztetést, segíti csökkentei a stresszt, és ellazít.Akár párosan is lehetőség van eljönni hozzánk, így egyszerre kényeztetheted magad kedveseddel vagy barátnőddel.A sokak által egyik legkedveltebb masszázs a svéd masszázs, mely segít regenerálni a szervezetet, és fájdalomcsillapító hatással is bír. Kifejezetten javasoljuk azoknak akiknek vannak ízületi megbetegedései vagy gerincproblémái, azoknak akik mozgás szegény életmódot élnek, vagy az ülőmunkát végzőknek. Ennél a masszázsnál azokat az izomcsomókat és letapadt izmokat lazítjuk fel, amik kellemetlenné tehetik a mindennapokat.A testkezelések egyik legjobb kiegészítő módszere a cellulit masszázs. Ennél a kezelésnél egy zsírégető géllel történő tekercselés történik, majd ezt követően erős mozdulatokkal masszírozzuk át a narancsbőrös területeket, ezáltal a zsírsejtekben elraktározott salak- és méreganyagok kijutnak, és a keringésen keresztül távoznak a szervezetből. Kúra szerű alkalmazása elengedhetetlen a látványos eredmény eléréséhez.
  • Felhívjuk szíves Vendégeink figyelmét, hogy szalonunkban előjegyzés alapján fogadjuk a vendégeket. Kérjük legyenek figyelemmel arra, hogy a késő délutáni / esti időpontok sokszor hetekre előre le vannak foglalva, így amennyiben ilyen időpontot szeretne kérni, nagyobb várakozási idővel kell számolni. 

A masszázsok az alábbi kontra-indikált állapotban nem elvégezhetőek:

– Terhesség, szoptatás ideje alatt (Fontos!!! Masszőrjeink nem tudnak kismama masszázst végezni, így a kezelést nem vállaljuk áldott állapotban, a szoptatási idő alatt pedig a szervezet méregtelenítése miatt nem javasolt.)

– Gyulladásos megbetegedés, akut állapot, fertőző betegség, csonttörés vagy ficam, égési sérülés vagy trauma, ittas vagy drogos befolyásoltság alatt, epilepszia, bőrelváltozások, rosszindulatú daganatos megbetegedés, menstruációd ideje alatt (elvégezhető, de vérbőséget okoz), elzáródásos érbetegségek, akut vénás betegség, szívritmus zavar, előrehaladott csontritkulás, vérzékenység, kezeletlen keringési zavar vagy magas vérnyomás esetén.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy az 50 perces masszázsok esetében, fontos hogy időben érkezzenek, mert késés esetén rövidül a kezelési idő.